Ontdek de camping

Geniet van een heerlijke vakantie op de camping! Bekijk al onze faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Deze vakantie kun je een duik nemen in het zwembad, plaatsnemen in de bar voor live entertainment en natuurlijk genieten van de animatie en activiteiten. Ben jij klaar voor een actieve vakantie in de Belgische Ardennen?

Zwembaden

Zwembaden

Een zwembad is ongetwijfeld één van de belangrijkste voorzieningen op een camping. Er is een verwarmd buitenzwembad én een peuterbad. Met wie kom jij heerlijk zwemmen?

Speelbos

Speelbos

Klimmen, klauteren en ravotten... In het speelbos kunnen kinderen zich eindeloos vermaken en genieten van allerlei verschillende leuke speeltoestellen!
Ardennen Rangers

Ardennen Rangers

Ga mee op ontdekking in de Ardennen en wordt een echte Ardennen Ranger! In dit speciaal ontwikkelde programma maken kinderen op een interactieve manier kennis met de natuur.
Horeca

Horeca

Geniet van heerlijke gerechten, lekkere speciaalbieren en veel gezelligheid in het restaurant en de bar. Zeker met mooi weer is het goed vertoeven op het terras met uitzicht op het zwembad.

Entertainment

Entertainment

Onze familiecamping heeft entertainment voor jong en oud. Voor iedereen worden leuke activiteiten georganiseerd en er is genoeg te beleven!

CapNature

CapNature

Dé organisatie voor outdooractiviteiten op en rondom onze camping. Je kunt onder andere klimmen, een hoogteparcours doen, kanoën of kajakken. Wat kies jij?

Sport & spel

Sport & spel

De leukste sport- en speeltoestellen staan gewoon op de camping. Er is genoeg te beleven voor jong en oud zoals (tafel)tennis, jeu de boules, volleybal en voetbal.

E-chopper verhuur

E-chopper verhuur

Nieuw op de camping! Huur een E-chopper en verken de Belgische Ardennen op een unieke manier vanaf onze camping. Zeker een origineel uitje in de omgeving.

Campingwinkel

Campingwinkel

Een echte campingwinkel met alle benodigdheden voor het begin van een fijne vakantie. Zin in verse broodjes? Bestel ze via de app en haal ze de volgende ochtend op in de winkel.
Sanitair

Sanitair

In onze verwarmde sanitairgebouwen vind je douches, wastafels en afwasbakken maar ook wasmachines en drogers. De sanitaire voorzieningen gemakkelijk toegankelijk.
Trailruns

Trailruns

Samen met campinggasten kun je niet alleen hardlopen of wandelen, maar ook avontuurlijke trailruns trotseren. Gewoon tijdens je verblijf of in combinatie met een arrangement. Doe jij gezellig mee?