Veel gestelde vragen

 • Prijzen

  Klikt u hier voor het prijsoverzicht van 2016.

 • Reserveren

  Voor het maken van een reservering kunt u hiernaast de periode ingeven en een keuze maken uit de huuraccommodaties en kampeerplaatsen. U heeft in stap 2 van het online boekingsproces de mogelijkheid om een accommodatie of kampeerplaats met voorkeur te boeken. Een voorkeursplaats wordt pas definitief nadat u de bevestiging van ons heeft ontvangen. In de vierde stap volgt een prijsopgave, waarna u uw gegevens kunt invoeren. Mocht u bij het reserveren problemen ondervinden of vragen hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen:
  Mail: info@campingbertrix.be
  Telefoon in België: 061-412 281
  Telefoon in Nederland: 070-89 00 644

  Met het versturen van uw reservering gaat u akkoord met het kampeerreglement en de reserveringsvoorwaarden. Na ontvangst van de reserveringsbevestiging van Ardennen Camping Bertrix, zal (zullen) de aanbetaling(en) binnen de gestelde termijn(en) door u worden voldaan.

 • Plaatsnummer

  Ardennen Camping Bertrix probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en voorkeuren van de kampeerder. Een doorgegeven plaatsnummer of wens is altijd onder voorbehoud, tenzij hiervoor voorkeurskosten zijn betaald.

 • Aankomst en vertrek Kampeerplaats

  Standaard kampeerplaats:

  Dagelijkse aankomst. Minimale verblijfsduur 1 nacht.

  Kampeerplaats met watertappunt en/of Rangerhut:

  Periode tot 15/7 en vanaf 14/8: Dagelijkse aankomst, minimale verblijfsduur 1 nacht.
  Periode 16/7 tot 13/8: Aankomst op zaterdag minimale verblijfsduur 7 nachten.

  Indien u een kampeerplaats heeft gereserveerd kunt u op de dag van aankomst vanaf 13:00 uur terecht op uw plaats. Op de dag van vertrek dient u de plaats voor 12:00 uur schoon te verlaten.

 • Aankomst en vertrek Verhuuraccomodaties

  U kunt op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur terecht in uw verhuuraccommodatie. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10:30 uur te verlaten. Van 23 juli tot en met 25 augustus 2016 worden de verhuuraccommodaties enkel met aankomstdag vrijdag en maandag verhuurd en met een minimale verblijfsduur van 7 nachten. Buiten deze periode geldt er altijd een minimum verblijf van 3 nachten. Dit geldt niet voor de Kabouter Plop Familietent, u kunt hier dagelijks aankomen met een minimale verblijfsduur van 3 nachten. Raadpleeg ook onze prijzentabel.

 • Douches / zwembad

  Het gebruik van zwembad en douches is inbegrepen.

 • Electriciteit

  Alle kampeerplaatsen (min. 100 m²) beschikken over een electriciteitsaansluiting (10A). U dient echter bij reservering op te geven of u er ook gebruik van wenst te maken (€ 4,00 per nacht). U heeft een eurostekker nodig deze zijn te verkrijgen in onze campingwinkel.

 • Drinkwater

  Per kampeerlaantje staat er min. 1 kraantje dat u deelt met uw medekampeerders. De plaatsen 128-151 en 223-242 beschikken over een individueel watertappunt waar u de caravan op kunt aansluiten. Wij vragen voor deze plaatsen een toeslag van € 2,50 per nacht. Het water in de sanitairgebouwen en uit de kraantjes bij de kampeerplaatsen is drinkbaar water. Het smaakt echter anders dan u thuis gewend bent omdat er meer kalk in het water zit.

 • Huisdieren

  Per kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan (max. 1 van 11/7 tot 18/8). Voor verhuuraccommodaties geldt gedurende het hele jaar een maximum van 1 huisdier. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn (ook in de bossen). De hygiënische wandelingen van honden dienen buiten het kampeerterrein te gebeuren. De huisdieren zijn in sommige gebouwen niet toegestaan (o.a. de sanitairgebouwen). Het is niet toegestaan huisdieren zonder toezicht achter te laten. Voor eventuele schade of verontreiniging is de eigenaar van het dier aansprakelijk. Tevens dient de eigenaar er voor te zorgen dat de aanwezigheid van zijn huisdier andere kampeerders niet stoort.

 • Internet
   

  Ardennen Camping Bertrix beschikt niet overal over draadloos internet, in de bar, het terras en rondom het zwembad kunt u kosteloos gebruik maken van ons draadloos netwerk.

 • Animatie

  In de meeste schoolvakanties verzorgen wij een Nederlandstalig recreatie- en buitensportprogramma voor kinderen, jeugd en volwassenen. Kijk hier voor meer informatie.