Camping Bouillon

Op zoek naar een leuk camping in Bouillon?

Dan zit je op Ardennen Camping Bertrix op de juiste plek. De camping staat bol met leuke activiteiten en goede faciliteiten, dus je gaat je zeker nooit vervelen. Tel daar de prachtige omgeving bij op en je hebt een prachtige vakantie op deze camping in Bouillon.

"Supergezellige camping met mooi zwembad en massa natuur waar families centraal staan. Winkels, frituur, pizzeria... op 5 min. van de camping en vele bezienswaardigheden op korte rijafstand... een aanrader..." - Fam. Smets

Prachtige omgeving van camping Bouillon

Wij noemden het zojuist al, maar de omgeving van Ardennen Camping Bertrix is prachtig veelzijdig. Je kunt heerlijk door de natuur trekken, maar je kunt ook een van de leuke steden bezoeken. Maar natuurlijk kun je je ook van je actieve kant laten zien met één van de vele survival en outdoor activiteiten die de Ardennen te bieden heeft.

Camping Bouillon

Natuur rondom Camping Bertrix

Rondom Ardennen Camping Bertrix is veel natuur te vinden. Als je van de camping loopt bevind je je direct de prachtige natuur in. Met prachtige bossen, verlaten landweggetjes en riviertjes waan je je soms op een andere planeet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen naar dit gebied trekken om te genieten van de prachtige natuur! En met een beetje geluk loop je zelfs nog een kudde herten, een groep vossen of een van de andere dieren die de Ardennen rijk is tegen het lijf.

Wandelen in de buurt van Bouillon

De omgeving van Bouillon is uitstekend geschikt als wandelgebied. Overal waar je heen loopt vind je een mooie wandelroute. Loop bijvoorbeeld een mooie route richting Dohan. Of kies uit een van de andere prachtige wandelroutes. Zo kun je de hele omgeving ontdekken. Vergeet je wandelschoenen dus niet mee te nemen!

Ontdek de prachtige stad Bouillon

Een Camping bij Bouillon is natuurlijk niet compleet zonder bezoek aan de stad Bouillon. Deze stad staat bekend om zijn prachtige kasteel, ooit eigendom van Godfried van Bouillon. In dit kasteel worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een spooktocht met Halloween en een schattenjacht. Daarnaast vinden er rondleidingen plaats, waarbij je het kasteel en zijn geheimen kunt ontdekken. Naast een bezoek aan het kasteel kun je ook uitstekend het stadje verkennen. Vergeet hierbij niet om de plaatselijke brouwerij met een bezoekje te vereren! 

Activiteiten op de camping

Je hoeft natuurlijk niet van de camping af om te genieten van de Ardennen. Want op Ardennen Camping Bertrix is er vanaf de camping in de Ardennen veel te beleven voor jong en oud. Dit doe je bijvoorbeeld door deel te nemen aan een van de vele activiteiten die de camping aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan:

Naast deze activiteiten kunnen kinderen op Ardennen Camping Bertrix ook hun Ardennen Rangers Paspoort halen. Tijdens dit programma wordt de natuur op een actieve manier beleefd. De activiteiten werken samen toe naar het behalen van een Ardennen Rangers Paspoort. Zo kan je kind zich tijdens de vakantie omtoveren tot een echte Ardennen Ranger vanaf de Camping Bouillon.

Kom naar Camping Bertrix, de camping bij Bouillon

Enthousiast geworden? Neem dan snel een kijkje bij de verschillende kampeermogelijkheden die de camping te bieden heeft. Ga je voor een kampeerplaats of voor een huuraccommodatie? De keus is aan jou. 

Kampeerplaats met rangerhut 

De perfecte plek om te kamperen met de kinderen. Deze kampeerplaats is voorzien van een klein huten huisje, waar je kinderen gezellig emt elkaar kunnen spelen. Maar dat is niet alles! In de Rangerhut is er zelfs een slaapplaats voor je kinderen. Scheelt je weer sjouwen met matrassen, luchtbedden en met een extra tentje. Ideaal dus! Wij geven je graag een aantal voordelen van een kampeerplaats met Rangerhut:

  • Super leuke Rangerhut op de kampeerplaats om te spelen en te slapen
  • Kampeerplaats van gemiddeld 100m²
  • Elektriciteitsaansluiting van 10 ampère
  • Watertappunt in de buurt
  • Gratis gebruik van de uitstekende sanitaire voorzieningen
  • Inclusief 1 auto, één kampeermiddel, 2 personen

Bekijk ook eens onze ruim opgezette camperplaatsen of kampeerplaatsen met watertappunt.

Kies voor een echte glamping ervaring

Niets is fijner dan nog steeds het echte kampeergevoel te kunnen ervaren, maar dan het liefst in een net wat luxer jasje. En daarom beschikken wij over wellicht de beste oplossing, namelijk een verblijf in een echte safaritent. Een zeer luxe glampingtent met een oppervlakte van 35m², is rustig gelegen en is geschikt voor maximaal 6 personen. In het midden van het veldje met de safaritenten staat een speeltuintje voor de jongste vakantiegangers. Gezinnen met jonge kinderen zullen zich hier snel thuisvoelen. Verder is de accommodatie voorzien van twee kamers, eigen sanitair, een koelkast, een vaatwasser, kookmogelijkheden en heb je buiten een picknicktafel tot je beschikking. 

Boek direct