Camping Belgiƫ met zwembad

Ben je op zoek naar een camping in België met zwembad? Dan zit je bij Ardennen Camping Bertrix aan het juiste adres. De camping beschikt over een groot zwembad en een peuterbad. Dit betekend dat iedereen van een lekkere duik kan genieten.

Camping Belgie met zwembad

Het grote zwembad

Het grote zwembad wordt niet voor niets het grote zwembad genoemd: het is één van de grootste buitenzwembaden van de Ardennen. Het is een verwarmd bad (27 graden) met een totale oppervlakte van meer dan 300m2. Dat betekend dat er meer dan voldoende ruimte is voor iedereen om lekker het water in te kunnen. Het grote bad is omgeven met ligstoelen, zodat je ook buiten het water heerlijk kan genieten. Het is dus een echte camping België met zwembad! En wil je lekker wat drinken op het terras, dan kan dit uitstekend vanaf het zwembad. Het terras is namelijk gelegen net boven het zwembad. 

Het kleine peuterbadje

Dit badje is uitstekend geschikt voor de kleine zwemmers. De kids kunnen heerlijk in én met het water spelen zonder dat hun veiligheid in het geding komt. Dit wordt in eerste instantie gedaan door het peuterbadje van het grote bad te scheiden. Zo is de kans minimaal dat ze in het diepe gedeelte terecht komen. Daarnaast is het peuterbadje maximaal 40cm diep. Zo kunnen de kinderen ongestoord genieten van de waterpret. Ook het peuterbadje is verwarmd. Een echte camping in België met zwembad heeft natuurlijk speeltoestellen in het water. Daarom kun je in het peuterbadje genieten van een glijbaan en een leuke waterattractie. Zo wordt het waterplezier nog veel groter!

Overdekt zwembad op loopafstand

Het kan natuurlijk voorkomen dat het weer een beetje tegenzit. In dat geval kun je kosteloos gebruik maken van het overdekte zwembad van Bertrix. Deze ligt op 1.2 kilometer afstand en is dus goed te belopen. Het zwembad heeft een grote glijbaan, dus je kunt ook hier heerlijk genieten van een dagje zwemmen. Je kunt bij de receptie terecht voor de kaartjes van het zwembad. Let op: wegens COVID-19 maatregelen kan de samenwerking afwijken!

Kom naar camping België met zwembad

Er is dus genoeg zwemplezier te beleven op Ardennen Camping Bertrix en omstreken. Genoeg reden om langs te komen op deze camping in België met zwembad. Op camping Bertrix kun je verschillende types kampeerplaatsen reserveren. Ook heb je de keuze uit drie verschillende huuraccommodaties.

Kampeerplaatsen

Ardennen Camping Bertrix heeft een ruim aanbod aan verschillende kampeerplaatsen:

Door de ruime keuze uit verschillende kampeerplaatsen zit er voor iedereen wel een plekje bij om optimaal te kunnen genieten van camping België met zwembad Bertrix.

Accommodaties

Je kunt pas echt genieten van de camping België met zwembad vanuit je eigen huuraccommodatie. Daarom biedt Ardennen Camping Bertrix verschillende huuraccommodaties aan. Zo kun je op jouw eigen manier genieten van je vakantie. Je kunt kiezen uit:

Elke huuraccommodatie heeft zijn eigen charme en kracht. Klik op de accommodatie om meer informatie te krijgen over de verschillende huurmogelijkheden.

Boek nu je camping België met zwembad

Ontdek de prachtige omgeving!

Vanwege de unieke ligging zijn er talloze mogelijkheden om jouw vakantie buiten de camping in te vullen. Voor een cultureel uitstapje, een dagje shoppen of heerlijk wandelen in de natuur. Het kan allemaal met een vakantie op Ardennen Camping Bertrix! Beozke het Kasteel van Bouillon, een kasteel dat dateert uit de 8e eeuw! De natuurliefhebbers kijken hun ogen uit met de vele bossen, verlaten paden, landweggetjes en talrijke beekjes die zich door het golvende landschap manouvreren. Liever een dag in de stad? Met Saint-Hubert, Florenville, Bertrix en Bouillon is er genoeg te beleven. Ze hebben allemaal een uniek karakter en is zeker een bezoekje waard!

Omgeving verkennen