Aanbiedingen en korting

Met korting op vakantie in de Belgische Ardennen

De accommodaties op camping Bertrix zijn alvast helemaal voor je ingericht zodat de vakantie direct kan beginnen! Je hoeft alleen je eigen koffers uit te pakken en het genieten kan beginnen. Je zult een fantastische vakantie beleven met onze uitgebreide faciliteiten, zoals 2 zwembaden, een speelbos, een gezellig restaurant en vele andere activiteiten. De veelzijdige omgeving is leuk voor iedereen of je nu van survival, fietsen, shoppen of cultuur houdt.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen, luxe safaritent voor 6 personen en comfortabele bungalowtenten voor 4 tot 6 personen.

20% korting tijdens het paasverlof

Ontvang 20% korting op de huur van een accommodatie. De aanbieding is geldig in de periode van 3 april tot 16 april 2023. Geldig op alle accommodaties.

Goed om te weten: in het paasweekend is er ook animatie!

Zoek en boek je vakantie

Langverblijfkorting 7 = 6 nachten

Ontvang 14% korting op een verblijf in een accommodatie of op een kampeerplaats van minimaal 7 nachten. Geldig in de periode van 24 maart tot 1 juli en van 1 september tot 6 november 2023.

Langverblijfkorting 14 = 11 nachten

Ontvang 21% korting op een verblijf in een accommodatie of op een kampeerplaats van minimaal 14 nachten. Geldig in de periode van 24 maart tot 1 juli en van 1 september tot 6 november 2023.

DIRECT BOEKEN

* De bovenstaande kortingen zijn enkel geldig voor een nieuwe reservering en niet in combinatie met andere acties en kortingen te gebruiken.

Aanbiedingen en korting Bertrix

Aanbiedingen en korting kamperen Bertrix

Aanbieding glampingtent Bertrix