Aanbiedingen en korting

Met korting op vakantie in de Belgische Ardennen

De accommodaties op camping Bertrix zijn alvast helemaal voor je ingericht zodat de vakantie direct kan beginnen! Je hoeft alleen je eigen koffers uit te pakken en het genieten kan beginnen. Je zult een fantastische vakantie beleven met onze uitgebreide faciliteiten, zoals 2 zwembaden, een speelbos, een gezellig restaurant en vele andere activiteiten. De veelzijdige omgeving is leuk voor iedereen of je nu van survival, fietsen, shoppen of cultuur houdt.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen, luxe safaritent voor 6 personen en comfortabele bungalowtenten voor 4 tot 6 personen.

10% vroegboekkorting:

Op een verblijf in een accommodatie of op een kampeerplaats. Boek jouw vakantie vóór 31 december 2022 en profiteer van 10% vroegboekkorting.

DIRECT BOEKEN

14% langverblijfkorting:

Op een verblijf in een accommodatie of op een kampeerplaats van minimaal 7 nachten geldig van 25 maart tot 1 juli en tussen 1 september en 28 oktober 2022.

DIRECT BOEKEN

21% langverblijfkorting:

Op een verblijf in een accommodatie of op een kampeerplaats van minimaal 14 nachten geldig van 25 maart tot 1 juli en tussen 1 september en 28 oktober 2022.

DIRECT BOEKEN

* De bovenstaande kortingen zijn enkel geldig voor een nieuwe reservering en niet in combinatie met andere acties en kortingen te gebruiken.

Aanbiedingen en korting Bertrix

Aanbiedingen en korting kamperen Bertrix

Aanbieding glampingtent Bertrix