Onderdeel van info@campingbertrix.be 0032 (0)61 41 22 81

Veel gestelde vragen

 • Prijzen
  +

  Klikt u hier voor het prijsoverzicht van 2015.

 • Reserveren
  +

  Voor het maken van een reservering kunt u hiernaast de periode ingeven en een keuze maken uit de huuraccommodaties en kampeerplaatsen. U heeft de mogelijkheid om een accommodatie of plaats met voorkeur te boeken. Een voorkeursplaats wordt pas definitief nadat u de bevestiging van ons heeft ontvangen. In de vierde stap volgt een prijsopgave, waarna u uw gegevens kunt invoeren.

  Mocht u bij het reserveren problemen ondervinden of vragen hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen:
  mail: info@campingbertrix.be
  telefoon in België: 061-412 281
  telefoon in Nederland: 070-89 00 644

  Met het versturen van uw reservering gaat u akkoord met het kampeerreglement en de reserveringsvoorwaarden. Na ontvangst van de reserveringsbevestiging van Ardennen Camping Bertrix, zal (zullen) de aanbetaling(en) binnen de gestelde termijn(en) door u worden voldaan.

 • Plaatsnummer
  +

  Ardennen Camping Bertrix probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en voorkeuren van de kampeerder. Een doorgegeven plaatsnummer of wens is altijd onder voorbehoud, tenzij hiervoor voorkeurskosten zijn betaald (€ 12,50).

 • Aankomst en vertrek Kampeerplaats
  +

  Indien u een kampeerplaats heeft gereserveerd kunt u op de dag van aankomst vanaf 13:00 uur terecht op uw plaats. Op de dag van vertrek dient u de plaats voor 12:00 uur schoon te verlaten. U kunt op iedere dag aankomen en vertrekken en er geldt geen minimum aantal nachten.

 • Aankomst en vertrek Verhuuraccomodaties
  +

  U kunt op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur terecht in uw accommodatie. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10:30 uur te verlaten. Van 13 juli tot 17 augustus 2012 worden de accommodaties enkel van vrijdag tot vrijdag verhuurd. Buiten deze periode geldt er altijd een minimum verblijf van 3 nachten en soms gelden er ook vaste aankomst- en vertrekdagen. Raadpleeg hiervoor onze prijzentabel.

 • Douches / zwembad
  +

  Het gebruik van zwembad en douches is inbegrepen.

 • Electriciteit
  +

  Alle kampeerplaatsen (min. 100 m²) beschikken over een electriciteitsaansluiting (10A). U dient echter bij reservering op te geven of u er ook gebruik van wenst te maken (€ 4,00 per nacht). U heeft een eurostekker nodig deze zijn te verkrijgen in onze campingwinkel.

 • Drinkwater
  +

  Per kampeerlaantje staat er min. 1 kraantje dat u deelt met uw medekampeerders. De plaatsen 128-151 en 223-242 beschikken over een individueel watertappunt waar u de caravan op kunt aansluiten. Wij vragen voor deze plaatsen een toeslag van € 2,50 per nacht. Het water in de sanitairgebouwen en uit de kraantjes bij de kampeerplaatsen is drinkbaar water. Het smaakt echter anders dan u thuis gewend bent.

 • Huisdieren
  +

  Per kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan (max. 1 van 11/7 tot 18/8). Voor verhuuraccommodaties geldt gedurende het hele jaar een maximum van 1 huisdier. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn (ook in de bossen). De hygiënische wandelingen van honden dienen buiten het kampeerterrein te gebeuren. De huisdieren zijn in sommige gebouwen niet toegestaan (o.a. de sanitairgebouwen). Het is niet toegestaan huisdieren zonder toezicht achter te laten. Voor eventuele schade of verontreiniging is de eigenaar van het dier aansprakelijk. Tevens dient de eigenaar er voor te zorgen dat de aanwezigheid van zijn huisdier andere kampeerders niet stoort.

 • Internet
  +

  Ardennen Camping Bertrix beschikt niet overal over draadloos internet, in de bar, het terras en rondom het zwembad kunt u tegen betaling gebruik maken van ons draadloos netwerk. Heeft u zelf geen computer bij zich dan kunt u, tegen betaling, gebruik maken van onze publieke computers in het restaurant uiteraard voorzien van een internet verbinding.

 • Inventaris verhuuraccomodaties
  +

  Vindt hier alle informatie betreffende inventaris van de verschillende verhuuraccommodaties

 • Animatie
  +

  In de meeste schoolvakanties verzorgen wij een Nederlandstalig recreatie- en buitensportprogramma voor kinderen, jeugd en volwassenen. Kijk hier voor meer informatie.

 • Wandelen in de Ardennen
  +

Reserveren/prijsopgave

Logo ANWB

Camping Bertrix is een viersterren camping. Door de ANWB beoordeeld als één van de beste campings in de Ardennen.

Nieuws

 • Stagiares gezocht

  Small Stagiares gezocht
  Op zoek naar een uitdagende stage? Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires!
  Lees verder ...
 • Te zien op TV

  Small Te zien op TV
  Ardennen Camping Bertrix is te gast geweest bij het programma Mijn Lifestyle op SBS6.
  Lees verder ...