Onderdeel van info@campingbertrix.be 0032 (0)61 41 22 81

Vakantiewerk op Ardennen Camping Bertrix: een leuke zomer- of bijbaan in een unieke omgeving

Wil jij deze zomer graag naar het buitenland maar kun je nog niet beslissen waarheen? Ardennen Camping Bertrix**** ligt in de prachtige Ardennen en hier kan jij dit een leuke en uitdagende vakantiebaan beleven. Op slechts drie uur rijden van Utrecht begeef je jezelf helemaal in een andere wereld! Voor de zomermaanden en de vakantieperiodes in het voor- en najaar zijn we momenteel op zoek naar enthousiaste, goede mensen die ons team komen versterken.

Vind jij het leuk om op een buitenlandse camping de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Dan is werken op onze camping iets voor jou! Werken op Bertrix is: actief bezig zijn, samenwerken, lachen-gieren-brullen, regelen, hard werken, improviseren, leidinggeven, creatief bezig zijn en sfeer maken!

Welke functies zijn er beschikbaar op onze Nederlandstalige camping?

Horecamedewerker m/v: werkzaamheden in de bediening (bar/restaurant/terras) of achter de bar (vanaf 17 jaar, ervaring).

Frituurmedewerker m/v : Op vakantie willen de gasten ook hun patatje kunnen kopen en hier ben jij verantwoordelijk voor. Werken in de frituur doe je vaak met een directe collega en is een mooie uitdaging (vanaf 17 jaar, ervaring frituur is een pré).

Medewerker pizzabar m/v: Wat is er fijner na een dag te hebben genoten aan het zwembad om deze af te sluiten met een versgemaakte pizza. Jij maakt de pizza’s in onze pizzaoven en serveert hiernaast ook nog koele drankjes of ijskoude milkshakes aan de gasten (vanaf 17 jaar).

Keukenmedewerker m/v: Ondersteun de chefs met al jouw kwaliteiten! (vanaf 17 jaar, interesse in koken).

Recreatiemedewerker of buitensporter: Als animatiemedewerker zorg je ervoor dat alle campinggasten de vakantie van hun leven krijgen. Van knutseluurtje tot "de Griezelnacht" en van sporttoernooi tot quizavond. Het recreatieprogramma wordt verzorgd door het bedrijf Cosmo Entertainment. Kijk voor meer informatie op www.cosmo-entertainment.nl Het buitensportprogramma op Ardennen Camping Bertrix wordt verzorgd door het bedrijf Cap Nature. Kijk voor meer informatie op http://www.capnature.org.

Stages
Er zijn tal van mogelijkheden voor stagiair(e)s van diverse MBO en HBO opleidingen. Volg je een toeristische opleiding, heb je gekozen voor het hotelvak of ga je straks "in het groen" werken? Dan hebben wij wellicht een stageplaats voor jou. We zoeken momenteel stagiair(e)s voor de afdelingen receptie en reserveringen, bar en restaurant en de afdeling marketing

Wat bieden wij

• Een boeiende baan in een prachtige omgeving
• Een goed salaris
• Gratis verblijf op de camping in een stacaravan
• Een warme maaltijd tijdens werkdagen
• Training (inwerkperiode tijdens Pasen, Meivakantie, Hemelvaart of Pinksteren)

Is dit werk jou op het lijf geschreven? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en foto naar nienke@campingbertrix.be ter attentie van Nienke Duisdeiker. Vergeet niet te vermelden naar welke functie je solliciteert en in welke periode je beschikbaar bent.

Reserveren/prijsopgave

Logo ANWB 8,6

Camping Bertrix is een viersterren camping. Door de ANWB beoordeeld als beste camping in de Ardennen.

Nieuws

 • Spectaculair live-evenement op 12 juli 2014

  Small Spectaculair live-evenement op 12 juli 2014
  Op 12 juli 2014 wordt er een groots evenement op Ardennen Camping Bertrix georganiseerd: "Bertrix goes live"
  Lees verder ...
 • Paasarrangement

  Small Paasarrangement
  Verwen uzelf tijdens de Paasvakantie met een heerlijk Paasarrangement in een stacaravan op Ardennen Camping Bertrix!
  Lees verder ...
 • Boek nu uw vakantie en krijg een gratis Maya of Wicky bijzettent

  Small Boek nu uw vakantie en krijg een gratis Maya of Wicky bijzettent
  Wanneer u nu een verblijf van minimaal 7 nachten boekt in een Kabouter Plop Familietent, een stacaravan of op een kampeerplaats in de periode 1-7-2014 tot en met 31-8-2014, krijgt u een Maya de bijzettent of Wicky de Viking bijzettent cadeau.
  Lees verder ...