Onderdeel van info@campingbertrix.be 0032 (0)61 41 22 81

Vakantiewerk op Ardennen Camping Bertrix: een leuke zomer- of bijbaan in een unieke omgeving

Wil jij deze zomer graag naar het buitenland maar kun je nog niet beslissen waarheen? Ardennen Camping Bertrix**** ligt in de prachtige Ardennen en hier kan jij dit een leuke en uitdagende vakantiebaan beleven. Op slechts drie uur rijden van Utrecht begeef je jezelf helemaal in een andere wereld! Voor de zomermaanden en de vakantieperiodes in het voor- en najaar zijn we momenteel op zoek naar enthousiaste, goede mensen die ons team komen versterken.

Vind jij het leuk om op een buitenlandse camping de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Dan is werken op onze camping iets voor jou! Werken op Bertrix is: actief bezig zijn, samenwerken, lachen-gieren-brullen, regelen, hard werken, improviseren, leidinggeven, creatief bezig zijn en sfeer maken!

Welke functies zijn er beschikbaar op onze Nederlandstalige camping?

Horecamedewerker m/v: werkzaamheden in de bediening (bar/restaurant/terras) of achter de bar (vanaf 17 jaar, ervaring).

Frituurmedewerker m/v : Op vakantie willen de gasten ook hun patatje kunnen kopen en hier ben jij verantwoordelijk voor. Werken in de frituur doe je vaak met een directe collega en is een mooie uitdaging (vanaf 17 jaar, ervaring frituur is een pré).

Medewerker pizzabar m/v: Wat is er fijner na een dag te hebben genoten aan het zwembad om deze af te sluiten met een versgemaakte pizza. Jij maakt de pizza’s in onze pizzaoven en serveert hiernaast ook nog koele drankjes of ijskoude milkshakes aan de gasten (vanaf 17 jaar).

Keukenmedewerker m/v: Ondersteun de chefs met al jouw kwaliteiten! (vanaf 17 jaar, interesse in koken).

Recreatiemedewerker of buitensporter: Als animatiemedewerker zorg je ervoor dat alle campinggasten de vakantie van hun leven krijgen. Van knutseluurtje tot "de Griezelnacht" en van sporttoernooi tot quizavond. Het recreatieprogramma wordt verzorgd door het bedrijf Cosmo Entertainment. Kijk voor meer informatie op www.cosmo-entertainment.nl Het buitensportprogramma op Ardennen Camping Bertrix wordt verzorgd door het bedrijf Cap Nature. Kijk voor meer informatie op http://www.capnature.org.

Stages
Er zijn tal van mogelijkheden voor stagiair(e)s van diverse MBO en HBO opleidingen. Volg je een toeristische opleiding, heb je gekozen voor het hotelvak of ga je straks "in het groen" werken? Dan hebben wij wellicht een stageplaats voor jou. We zoeken momenteel stagiair(e)s voor de afdelingen receptie en reserveringen, bar en restaurant en de afdeling marketing

Wat bieden wij

• Een boeiende baan in een prachtige omgeving
• Een goed salaris
• Gratis verblijf op de camping in een stacaravan
• Een warme maaltijd tijdens werkdagen
• Training (inwerkperiode tijdens Pasen, Meivakantie, Hemelvaart of Pinksteren)

Is dit werk jou op het lijf geschreven? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en foto naar Cedric@campingbertrix.be ter attentie van Cedric Thijs. Vergeet niet te vermelden naar welke functie je solliciteert en in welke periode je beschikbaar bent.

Reserveren/prijsopgave

Logo ANWB

Camping Bertrix is een viersterren camping. Door de ANWB beoordeeld als één van de beste campings in de Ardennen.

Nieuws

 • Vroegboekkorting

  Small Vroegboekkorting
  Wees er snel bij en maak gebruik van de 10% vroegboekkorting, boekbaar tot 1 februari 2015!
  Lees verder ...
 • Facebook winactie

  Small Facebook winactie
  Maak kans op een gratis week verblijf op een kampeerplaats in de prachtige Belgische Ardennen.
  Lees verder ...
 • Genomineerd als kindvriendelijk(st)e camping in België

  Small Genomineerd als kindvriendelijk(st)e camping in België
  Onze camping is verkozen door "Kids Vankaniegids" (onderdeel van Zoover) tot één van de meest kindvriendelijke campings in België
  Lees verder ...