Onderdeel van info@campingbertrix.be 0032 (0)61 41 22 81

Horeca op Ardennen Camping Bertrix

Lekkere maaltijden, speciale bieren en goede wijnen... De vakantie is bij uitstek een periode om ‘een terrasje te pakken’ en uit eten te gaan. U kunt de auto laten staan, want de centraal gelegen horecagelegenheid op Ardennen Camping Bertrix biedt u een uitgebreide keuze aan maaltijden, drankjes en ijs. Onze kok en gastheer kijken ernaar uit om u in de bar en restaurant te mogen begroeten!

logo_restaurant.png

Restaurant Les Amis de l´Ardenne

Speciaal voor de gasten van Ardennen Camping Bertrix stelt onze kok een uitgebreide menukaart samen met heerlijke gerechten. Aanraders zijn o.a. het Vlaams stoofvlees, het visstoofpotje en de saté. Voor kinderen zijn er verschillende kindermenu’s. Tevens hebben we een aantal glutenvrije gerechten voor u geselecteerd.

Bar

De bar is de ideale plek om speciale Belgische bieren en goede wijnen uit te proberen en natuurlijk kunt u er ook terecht voor een lunch, ijsjes, een kopje koffie en overheerlijke desserts. In de bar worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals kaartavonden, wijnproeverijen, spijkerslaan en dansavonden. In de schoolvakanties staan er spectaculaire shows en live optredens van Vlaamse en Nederlandse artiesten op het programma. Meer informatie vindt u in het recreatieprogramma. Tevens kunt u in de bar terecht voor het controleren van uw e-mail op één van onze internetcomputers daarnaast is het mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van het wifi netwerk, in de bar, het terras en rondom het zwembad.

Terras

Het terras van de bar is zonder twijfel één van de populairste plaatsen om te vertoeven. De geweldige ligging op het Zuiden en het panoramische uitzicht op het zwembad, de speeltuin en de prachtige omgeving hebben niet voor niets een enorme aantrekkingskracht op onze gasten. Hier geniet u van de zon, een drankje en een hapje..,  oftewel van een heerlijke vakantie!

terras.jpgterras-2.jpg

Frituur en afhaalmaaltijden

Onze frituur biedt u de mogelijkheid om bij uw caravan of tent te eten zonder dat u zelf hoeft te koken. Hier kunt u terecht voor verschillende afhaalmaaltijden, zoals snacks en pizza’s. Wat is er nu lekkerder dan tijdens de vakantie te genieten van Vlaamse frieten, kroketten en frikadellen!

logo-snack.jpg

Felix Pizza Bar in de Chalet

Wat is er fijner na een dag te hebben genoten aan het zwembad of in de fraaie omgeving, om deze af te sluiten met een vers gemaakte pizza. In de taverne van de chalet staat een pizzaoven van waaruit in het hoofdseizoen elke dag de meest heerlijke pizza's komen. In Felix Pizza Bar kunt u tijdens vakantieperiodes (bij mooi weer) de hele dag terecht voor een hapje en een drankje. Door de centrale ligging bij de zwembaden en speeltuin is het mogelijk uw kinderen nauwlettend in de gaten te houden. Daarnaast kunt u vanaf het terras heerlijk genieten van de zon. Doordat u uw kinderen geen moment uit het oog hoeft te verliezen is de chalet de ideale ruimte voor u om even lekker te ontspannen.

pizza_bar.png

Reserveren/prijsopgave

Logo ANWB

Camping Bertrix is een viersterren camping. Door de ANWB beoordeeld als één van de beste campings in de Ardennen.

Nieuws

 • Smulwandeling

  Small Smulwandeling
  Wandelend van de ene prachtige plek richting de andere in de mooie omgeving van Bouillon. Bij iedere stop wacht er een culinaire verrassing!
  Lees verder ...
 • Te zien op TV

  Small Te zien op TV
  Ardennen Camping Bertrix is te gast geweest bij het programma Mijn Lifestyle op SBS6.
  Lees verder ...
 • Stacaravans te koop

  Small Stacaravans te koop
  Een unieke kans om op onze camping in België eigenaar te worden van een luxe stacaravan.
  Lees verder ...