Une partie de info@campingbertrix.be 0032 (0)61 41 22 81

Emplois d'été

Aangezien meer dan 90% van onze gasten Nederlandstalig is, zijn we op zoek naar medewerkers die de Nederlandse taal goed beheersen. Daarom vind u hieronder de mogelijkheden in het Nederlands

Vakantiewerk op Ardennen Camping Bertrix:
een leuke zomer- of bijbaan in een unieke omgeving

Werken in Vakantiesfeer
Ardennen Camping Bertrix is onlangs door de ANWB beoordeeld met een 8,7 en daarmee zijn we de beste camping in de Belgische Ardennen! Ook door onze gasten worden we beoordeeld met een 8+. Die mooie waarderingen kunnen we enkel realiseren met een leuk en enthousiast team van medewerkers. Voor de zomermaanden en de vakantieperiodes in het voor- en najaar zijn we momenteel op zoek naar enthousiaste, goede mensen die ons vaste team komen versterken. We zoeken stagiaires en vakantiemedewerkers voor verschillende functies

Stages
Er zijn tal van mogelijkheden voor stagiair(e)s van diverse MBO en HBO opleidingen. Volg je een toeristische opleiding, heb je gekozen voor het hotelvak of ga je straks "in het groen" werken? Dan hebben wij wellicht een stageplaats voor jou. We zoeken momenteel stagiair(e)s voor de afdelingen recepte en reserveringen, bar en restaurant en de afdeling marketing

Vakantiewerk
Ben je op zoek naar een leuke baan in een geheel andere omgeving? Houd je van een andere cultuur en taal? Is het jouw passie om het mensen naar de zin te maken? Ben je servicegericht, flexibel en representatief? Wil je werken op een goede camping met eersteklas voorzieningen en heel veel recreatiemogelijkheden? Dan is werken op onze camping misschien iets voor jou!

Welke functies zijn er op onze camping?
- Receptie: Je bent voor de gast het eerste contact met de camping. Je belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de gasten een fijn en ontspannen verblijf hebben. Het beheersen van de Franse taal is een must.
- Bar en restaurant: Je bent de gastheer/-vrouw die de gasten vriendelijk en enthousiast bediend. Ervaring in een café of restaurant is een pré.
- Zwembad: Je zorgt ervoor dat iedereen veilig en rustig kan zwemmen. Het bezitten van een EHBO- en zwemdiploma's is een must.

Recreatiemedewerker of buitensporter
Als animatiemedewerker zorg je ervoor dat alle campinggasten de vakantie van hun leven krijgen. Van knutseluurtje tot "de Griezelnacht" en van sporttoernooi tot quizavond. Het recreatie- en buitensportprogramma op Ardennen Camping Bertrix word verzorgd door het bedrijf Club Actif. Kijk voor meer informatie op www.clubactif.nl.

Wij bieden:
- Een boeiende baan in een prachtige omgeving.
- Een goed salaris.
- Gratis verblijf op de camping.
- Elke dag een gezonde, warme maaltijd.
- Inwerkweekend tijdens Pasen, Meivakantie, Hemelvaart of Pinksteren.

Werken op onze camping is onder meer:
Actief bezig zijn, samenwerken, lachen-gieren-brullen, regelen, stressen, improviseren, leiding geven, creatief bezig zijn en sfeer maken!

Klinkt dit je als muziek in de oren? Is dit werk jou op het lijf geschreven? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en foto naar alex@campingbertrix.be ter attentie van Alex Dries. Vergeet niet te vermelden voor welke functie je solliciteert en in welke periode je beschikbaar bent.

Réserver / offre de prix

Logo ANWB

Camping Bertrix est un camping quatre étoiles.